top of page

Frigolitskyltar

Som en av de första på marknaden insåg vi snabbt möjligheterna med frigolit. Inget är för stort eller för litet för att vi ska ta oss an uppdraget.

Frigolitskylt med 3D-text lämpar sig utmärkt som både butiksskyltar och fasadskyltar och tack vare sin låga vikt behöver du aldrig mer oroa dig över att spendera pengar på klena mässkyltar som inte syns.


Exklusiva frigolitskyltar för företag som vill synas

 

Den portabla frigolitskylten tar du enkelt med dig till mässan och får dina konkurrenter att blekna i jämförelse. Vare sig du vill ha logo eller bokstäver kan vi producera det du önskar. 

Nedan finner ni frigolitlogos med plexifront för att få lite mer lyxig känsla, samt bara målade frigolitlogos. Man kan även klä fronten med en printad 3mm forex som tex OKQ8 logon.  

Anpassningsbara skyltar för många användningsområden

Vi erbjuder ett brett utbud av frigolitskyltar som passar för många olika tillfällen där ert företag ska synliggöras. Från storlek, färg, design, text och finish, vi är lyhöra inför våra kunders önskemål. Då alla våra frigolitskyltar är handgjorda är möjligheterna många kring vad vi kan skapa. Vi gör allt för att din skyltning ska bli exklusiv och sticka ut från mängden. Om du letar efter högkvalitativa skyltar så är ni välkomna att kontakta oss på Willems Reklam. 

bottom of page