top of page

Frigolitskyltar

Som en av de första på marknaden insåg vi snabbt möjligheterna med frigolit. Inget är för stort eller för litet för att vi ska ta oss an uppdraget.

Frigolitskylt med 3D-text lämpar sig utmärkt som både butiksskyltar och fasadskyltar och tack vare sin låga vikt behöver du aldrig mer oroa dig över att spendera pengar på klena mässkyltar som inte syns.

Frigolitskyltar kan vara den perfekta lösningen för ditt företag eller evenemang. Dessa lätta och slitstarka skyltar är tillverkade av frigolit, en form av skumplast som är både vattentålig och väderbeständig. Med frigolitskyltar kan du skapa en professionell och iögonfallande skylt som är lätt att montera och transportera.

Willems reklam erbjuder ett brett utbud av skyltar i olika storlekar och former. Våra skyltar är tillverkade av högsta kvalitet, vilket garanterar att de kommer att hålla länge och inte blekna eller skadas av sol och regn. Vi kan även skräddarsy skyltarna efter dina behov och önskemål, så att du får en unik och personlig skylt som speglar ditt företags identitet.

 

Vi hjälper dig gärna att välja rätt storlek, form och design för att maximera din synlighet och locka till sig kunder.

Frigolitskyltar är ett utmärkt val för både inomhus- och utomhusbruk, och kan användas för att marknadsföra ditt företag, kommunicera budskap eller bara för att dekorera. Med vår högkvalitativa utskriftsteknik kan vi säkerställa att din skylt ser professionell och attraktiv ut.

Fördelarna med frigolitskyltar är många. De är lätta att hantera och bära, vilket innebär att de är enkla att montera och ta ner.

 

Dessutom är frigolitskyltar mycket tåliga och robusta, vilket gör dem till ett utmärkt val för evenemang och utställningar.

Med vår breda erfarenhet av tillverkning och försäljning av frigolitskyltar är vi stolta över att garantera kvalitet och tillförlitlighet.

Vårt mål är att hjälpa dig att skapa en skylt som inte bara ser bra ut, utan också hjälper till att väcka uppmärksamhet och locka till sig potentiella kunder. Vi är dedikerade till att ge dig den bästa servicen och kvaliteten som du förtjänar när du väljer oss som din partner för frigolitskyltar.


Exklusiva frigolitskyltar för företag som vill synas

 

Den portabla frigolitskylten tar du enkelt med dig till mässan och får dina konkurrenter att blekna i jämförelse. Vare sig du vill ha logo eller bokstäver kan vi producera det du önskar. 

Nedan finner ni frigolitlogos med plexifront för att få lite mer lyxig känsla, samt bara målade frigolitlogos. Man kan även klä fronten med en printad 3mm forex som tex OKQ8 logon.  

Anpassningsbara skyltar för många användningsområden

Vi erbjuder ett brett utbud av frigolitskyltar som passar för många olika tillfällen där ert företag ska synliggöras. Från storlek, färg, design, text och finish, vi är lyhöra inför våra kunders önskemål. Då alla våra frigolitskyltar är handgjorda är möjligheterna många kring vad vi kan skapa. Vi gör allt för att din skyltning ska bli exklusiv och sticka ut från mängden. Om du letar efter högkvalitativa skyltar så är ni välkomna att ringa oss på Willems Reklam. 

 

Kontakta oss idag för mer information och beställ din egna frigolitskylt!

bottom of page