MONTER & EVENT

Monter & Event

Willems Reklam AB erbjuder unika montrar som hjälper ditt företag synas på mässan. Anlita oss när du behöver skyltar, logotyper eller vinyldetaljer av toppkvalitet - vi hjälper dig skapa en skräddarsydd mässmonter för att marknadsföra din verksamhet efter dina önskemål.

Vårt företag har över trettio års erfarenhet av att producera mässmontrar av högsta kvalitet. Hos oss får du hjälp med allt från frigolitskyltar och storbildsutskrifter till vinyl- och snickeridetaljer. Med skräddarsydd marknadsföring i toppklass ser vi till att ditt företag sticker ut i mängden.

Vi har gedigna kunskaper om design och material när du vill utforma din mässmonter. Oavsett om du behöver unika 3d-skyltar i frigolit eller vill satsa på vårt flexibla ALU system för anpassbara och smarta lösningar till dina montrar vet vi vad som funkar för just dig.

Tack vare våra specialgjorda mässmontrar skapar du en effektiv och kreativ profilering för din verksamhet. Vi inreder dina montrar med reklamskyltar i olika storlek och utformning och har alla möjligheter att komplettera med storbildsutskrifter, logotyper och displayväggar.

När du anlitar Willems Reklam AB är du alltid garanterad bästa service. Vi utför alla moment under ett och samma tak för ett kostnadseffektivt och professionellt slutresultat. Oavsett om du behöver komplettera med nya detaljer eller välja någon särskild design eller färgsättning ger vi dig den service du behöver för att motsvara dina önskemål. Självklart erbjuder vi dig också en 3d-ritning innan vi börjar så att du kan se hur dina mässmontrar kommer se ut.

  • Black Edin Ikon
  • Facebook
  • Black Instagram Ikon
logo.png

PLÅT

Här behöver jag en text om plåt

LED

Här behöver jag en text om led

BILDEKAL

Här behöver jag en text om bildekal

VEPOR

Steg 7

Placera bokstaven på sin plats i monteringsmallen.

och här en text om vepor och bild