top of page

MONTER & EVENT

MONTER & EVENT

Willems Reklam AB erbjuder unika montrar som hjälper ditt företag synas på mässan. Anlita oss när du behöver skyltar, logotyper eller vinyldetaljer av toppkvalitet - vi hjälper dig skapa en skräddarsydd mässmonter för att marknadsföra din verksamhet efter dina önskemål.

Vårt företag har över trettio års erfarenhet av att producera mässmontrar av högsta kvalitet. Hos oss får du hjälp med allt från frigolitskyltar och storbildsutskrifter till vinyl- och snickeridetaljer. Med skräddarsydd marknadsföring i toppklass ser vi till att ditt företag sticker ut i mängden.

Vi har gedigna kunskaper om design och material när du vill utforma din mässmonter. Oavsett om du behöver unika 3d-skyltar i frigolit eller vill satsa på vårt flexibla ALU system för anpassbara och smarta lösningar till dina montrar vet vi vad som funkar för just dig.

Tack vare våra specialgjorda mässmontrar skapar du en effektiv och kreativ profilering för din verksamhet. Vi inreder dina montrar med reklamskyltar i olika storlek och utformning och har alla möjligheter att komplettera med storbildsutskrifter, logotyper och displayväggar.

När du anlitar Willems Reklam AB är du alltid garanterad bästa service. Vi utför alla moment under ett och samma tak för ett kostnadseffektivt och professionellt slutresultat. Oavsett om du behöver komplettera med nya detaljer eller välja någon särskild design eller färgsättning ger vi dig den service du behöver för att motsvara dina önskemål. Självklart erbjuder vi dig också en 3d-ritning innan vi börjar så att du kan se hur dina mässmontrar kommer se ut.

IMG_2449_1.JPG
ica2.jpg
IMG_1607.JPG
IMG_2751.JPG
Enwa.jpg
Bild 015.jpg
Timelox.jpg
IMG_0843.JPG
IMG_1102.JPG
IMG_2454.JPG
IMG_4747.jpg
IMG_3956.JPG
bild 3.JPG
DSC01637.JPG
IMG_2500.jpg
Bild 107.jpg
bottom of page